Üdv a honlapunkon!
Jó böngészést, sikeres vásárlást!

Vásárolni regisztráció nélkül is lehet.

Akaratlan rendelés ellen az Ön védelmét is szolgálja, hogy egy rendelés csak akkor élesedik felénk, ha rendelésének elküldését követően 

automatikusan generálódó és az Ön mail-címére azonnal visszaérkező  rendelés-visszaigazolásunk 

- megérkezését és tartalmi ellenőrzését követően - 

klikkeléssel megerősítésre kerül!

NE FELEJTSE EL RENDELÉS-VISSZAIGAZOLÁSÁT MEGERŐSÍTENI !

 

Megállapodás szerinti egyedi árak,

szállítási feltételek és projekt-szolgáltatások

ingatlan-fejlesztéssel, -üzemeltetéssel, -felújítással, épületgépészeti szereléssel

foglalkozó vállalkozásoknak, cégeknek,

kereskedő partnerenek.

Örömmel várjuk megkeresésüket!

Üzenet küldéséhez klikkeljen az alábbi gif-képre!

Szelepek és hasonló funkciójú, de más elnevezésű és működési elvű szerelvények  százai, ezrei biztosítják mindennapi megszokott életvitelünket.

 

Nélkülük lehetetlen lenne épületeink energia-ellátásának (gáz, távhő), vízellátásának, használati melegvíz-előállításának, fűtésének, szellőztetésének, klimatizálásának megfelelő működtetése.

Szelepek teszik lehetővé járműveink biztonságos használatát (üzemanyag-vételezés, motor, fék, klíma, abroncsok nyomástartása, stb.)

De szinte megszámlálhatatlanul sokféle szelep dolgozik az ipar, az élelmiszer-gyártás, a mezőgazdaság, az egészségügy stb.területén is.

 

Folyamatos bővítési szándékkal azokat az energia-takarékosságot vagy biztonságot szolgáló, elsősorban fűtéstechnikai szerelvényeket kínáljuk, amelyek kiváló minőségi jellemzők és szolgáltatások mellett hosszú élettartammal rendelkeznek, továbbá amelyekkel a szerelőipar, a mesteremberek és akár Ön is közvetlen és gyakori kapcsolatba kerül vagy kerülhet.

Akkor vágjunk bele !

 

Webáruház készítés