Örülünk, hogy benézett hozzánk!

Oventrop termékek széles választéka

Ha kérdezni szeretne: +36-30/500-1805

BLOG

Oventrop GmbH & Co. KG

OSGY
Oventrop GmbH & Co. KG

Az 1851-ben alapított német vállalkozás több mint 1000 munkatárssal, több mint 5000 terméket állít elő. A termékek döntő része épületgépészeti alkalmazásokat szolgáló szerelvény, szerelvénycsoport vagy készülék. 

A két gyártóbázis, Olsberg és Brilon, Dortmund városától keleti irányban 80 km távolságra található (Sauerland).  

A termékek, amelyek a hazai kereskedelemben 1992 évtől folyamatosan jelen vannak és az elmúlt 27 évben egyértelműen bizonyították előnyös tulajdonságaikat.

Az Oventrop szerelvények minőségi alapanyagokból készülnek és jellemzően kíváló műszaki jellemzőkkel, folyamatosan ellenőrzött minőséggel és hosszú élettartammal rendelkeznek. 

A gyár termékeit bemutató katalógusok évente frissülnek. A nyomtatott formát folyamatosan digitális kiadványok váltják fel, amelyeket honlapunkon is elér.

 

Oventrop elnyerte a 2021-es German Brand Award legmagasabb díját, mint "Legjobbak legjobbja" az "Év márkaújítása" kategóriában.

A Német Formatervezési Tanács és a Német Márkaintézet hatodik alkalommal adta át a sikeres márkákat a Német Márka Díjjal, amely az egyik legfontosabb német márkadíj. Olyan cégeket tisztel meg, amelyek példaértékű márkamenedzsmenttel, fenntartható kampányokkal és rendkívüli marketingprojektekkel tűnnek ki a versenytársak közül.

 Oventrop elnyerte a "Best of Best" díjat az "Év márka újjáéledése" kategóriában, így a neves verseny egyik nagy nyertese. A cég arany díjat is kapott.

 

 

 

 

Ami megkülönböztet minket:

• A legnagyobb, modulárisan kombinálható termékportfólió a piacon: A beltéri klíma, hidraulika, ivóvíz, állomások és intelligens otthon különböző termékelemeivel mindig megtaláljuk a megfelelő kapcsolatot.

• Az iparág legjobb tervezése: a fűtésszerelvény-iparban egyetlen vállalat sem kapott több díjat, mint mi.

• Made in Germany: A nyers alkatrészeket saját présműhelyünkben és saját öntödénkban gyártjuk. Az egyes alkatrészek numerikus vezérlésű automata esztergagépeken történő további feldolgozása után összeszerelő gépek egyesítik őket a végtermékké – mindezt olsbergi és briloni telephelyeinken.

• Úttörő:Az 1960-as években olajszűrőink megnyitották az utat az olajfűtés előtt. Ma hatékony otthoni állomásaink tökéletesen illeszkednek a regeneratív energiákhoz.

• Tanúsított minőség: Az Oventrop egyike volt az első vállalatoknak, amelyek megkapták a DIN EN ISO 9001 szerinti tanúsítványt , amely meghatározza a vállalaton belüli hatékony minőségirányítás követelményeit