Örülünk, hogy benézett hozzánk!

Oventrop termékek széles választéka

Ha kérdezni szeretne: +36-30/500-1805

Termofejek Danfoss "klapp" körmös szorítókötéssel

Danfoss-szelepbetétes szelepes radiátorok bekötése

 

 

 

 

 

 

  


6termék 16
1013076

OVENTROP "vindo TD" típusjelű termofej, a termosztatikus szelep felé Danfoss "KLAPP" körmös szorítókötéssel, 7-28 [°C] szabályozási tartománnyal, 0, *, 1-5 számskála-osztással, folyadéktöltetű érzékelővel, hőmérséklet-határoló reteszekkel, teljesen elzárható kivitelben, fehér színben. 

Készletezett termékek
bruttó ár: 3 810 Ft
1011478

 

Termék megnevezése:   termofej (termosztatikus hőmérséklet-szabályozó) fűtőtestszelepekhez

Márkanév, típusjel:  "Uni LD"

Gyártó:   Oventrop GmbH & Co. KG, Olsberg, Németország

Alkalmazási terület:   Danfoss típusú körmös csatlakozóval rendelkező termosztatikus fűtőtestszelepekhez, szelepes fűtőtestekhez.

Szín:    antracit

Hőérzékelő:   folyadéktöltetű

Szabályozási tartomány:   +7 ... +28 [°C]

A kézikerék számskála-osztása:    0; *; 1 ... 5; A „2” és „4” számjelek közötti tartományban a kézikerék állításával skálaosztásonként kb. 1 [°C] –os helyiséghőmérséklet-változást valósítunk meg.

Teljes elzárhatóság:   igen, a kézikerék számskálájának "0" állásánál.

Fagyvédelmi funkció:   igen, a kézikerék számskálájának   a "*" fagyvédelmi jelre történő állításánál. A termosztát ennél a állásnál akkor nyit és indítja a fűtést az általa kiszolgált fűtőtesten, ha a környezeti hőmérséklet +7 [°C] alá süllyed.  

Szabályozási tartomány határolhatósága:   igen, a kézikerék leszerelése után hozzáférhető reteszekkel a beállítási tartomány alulról és felülről is határolható.

A beállítási érték rögzítése:   igen,  kézikerék leszerelése után hozzáférhető reteszekkel egy kívánt beállítási érték rögzíthető, a kézikerék ebben az esetben avatalan vagy vétlen hozzáférésre bokkolva lesz.

A beállítási érték védelme:   igen, a reteszkapcsolók a kézikerék mögött, a felhasználótól elrejtve találhatóak.

Gyári skálaértékek megváltoztatása ("átskálázás"):  igen, a kézikerék leszerelése után hozzáférhetővé válik a műanyag foglalatba rögzített hőérzékelő patron. A művelet során elállítódott rugóelőfeszítés gyári 20 [°C] értékre történő visszaállítása után a kézikereket a követelményeknek megfelelő számskála-értéknél szereljük vissza.

Ez a funkció jelentős energia-megtakarítást tesz lehetővé.

Az átskálázással a felhasználó felé észrevétlenül átkonvertálhatjuk a beállítható hőmérsékleti értéket. Például a "4"-es állásban a gyári beállítás alapján a termosztát  24 [°C]-ra szabályozna, az átskálázás következtén a "4"-es állás 21 [°C] értékre korlátozódik.

Hiszterézis:   0,2 [K]

Zárási idő:   23 [min]

Alkalmazási hőmérséklet-tartomány:   (0 ... +50) [°C]

Max. fűtővízhőmérséklet:   +120 [°C]

Raktározási hőmérséklet:   (-10 ... +50) [°C]

Energia-hatékonysági osztály:   "A" 

a TELL (Thermostatic Efficiency  Label) előírásainak megfelelően

Egyéb megjegyzés:  az átskálázhatóság és a beállítási érték védettsége  miatt alkalmazása előnyös közösségi terekben. Minden elvárható felhasználói igényt kielégít.

 

 

 

 

Készletezett termékek
bruttó ár: 8 852 Ft
1011575

OVENTROP "Uni XD" típusjelű termofej távérzékelővel szerelve, 2 [m] hosszúságú kapilláris csővel, a termosztatikus szelep felé Danfoss típusú körmös csatlakozóval, 7-28 [°C] szabályozási tartománnyal, 0, *, 1-5 számskála-osztással, folyadéktöltetű érzékelővel, teljesen elzárható kivitelben, fehér színben. A számskála nem csak felülről, hanem szemből nézetből is jól olvasható.

 

bruttó ár: 14 342 Ft
6termék 16
Szűrés
Ár
 (Ft)
3 810 Ft - 39 894 Ft
Készletezett termék
Termék státusza