Örülünk, hogy benézett hozzánk!

Oventrop termékek széles választéka

Ha kérdezni szeretne: +36-30/500-1805

Mérőszelep nélküli kivitelek

 

 

 


8termék 18
1060103

OVENTROP "Hydrocontrol VTR" statikus beszabályozó szelep, DN10, PN25, kvs=2,88.  A szelepház és a fejrész vörösöntvényből, a PTFE ("teflon") tömítésű szeleptányér és a szeleptengely horganykiválás-mentes sárgarézből készül. Belsőmenetes kivitelben, mérőszelepek nélkül, G1/4 menetes vakdugóval lezárt furatokkal. Nem agresszív és nem veszélyes folyadékokhoz. Központi fűtő-/ hűtőberendezések víz- és/vagy VDI 2035 szerinti víz-glikol keverék hőhordozóihoz. Alkalmazási hőmérséklet-tartomány: -20 ... +150 [°C]. Funkciók: elzárás, előbeállítás, vétlen elállítás elleni védelem. A zárási-nyitási műveletek során az előbeállítás értéke megőrződik. Megkönnyíti a beépítést és a karbantartást, hogy minden kezelőszerv és csatlakozó egyetlen síkban, a szelep ugyanazon oldalára elhelyezett.

bruttó ár: 28 823 Ft
1060104

 

OVENTROP "Hydrocontrol VTR" statikus beszabályozó szelep, DN15, PN25, kvs=3,88.  A szelepház és a fejrész vörösöntvényből, a PTFE ("teflon") tömítésű szeleptányér és a szeleptengely horganykiválás-mentes sárgarézből készül. Belsőmenetes kivitelben, mérőszelepek nélkül, G1/4 menetes vakdugóval lezárt furatokkal. Nem agresszív és nem veszélyes folyadékokhoz. Központi fűtő-/ hűtőberendezések víz- és/vagy VDI 2035 szerinti víz-glikol keverék hőhordozóihoz. Alkalmazási hőmérséklet-tartomány: -20 ... +150 [°C]. Funkciók: elzárás, előbeállítás, vétlen elállítás elleni védelem. A zárási-nyitási műveletek során az előbeállítás értéke megőrződik. Megkönnyíti a beépítést és a karbantartást, hogy minden kezelőszerv és csatlakozó egyetlen síkban, a szelep ugyanazon oldalára elhelyezett.

Készletezett termékek
bruttó ár: 24 807 Ft
1060106

OVENTROP "Hydrocontrol VTR" statikus beszabályozó szelep, DN20, PN25, kvs=5,71.  A szelepház és a fejrész vörösöntvényből, a PTFE ("teflon") tömítésű szeleptányér és a szeleptengely horganykiválás-mentes sárgarézből készül. Belsőmenetes kivitelben, mérőszelepek nélkül, G1/4 menetes vakdugóval lezárt furatokkal. Nem agresszív és nem veszélyes folyadékokhoz. Központi fűtő-/ hűtőberendezések víz- és/vagy VDI 2035 szerinti víz-glikol keverék hőhordozóihoz. Alkalmazási hőmérséklet-tartomány: -20 ... +150 [°C]. Funkciók: elzárás, előbeállítás, vétlen elállítás elleni védelem. A zárási-nyitási műveletek során az előbeállítás értéke megőrződik. Megkönnyíti a beépítést és a karbantartást, hogy minden kezelőszerv és csatlakozó egyetlen síkban, a szelep ugyanazon oldalára elhelyezett.

Készletezett termékek
bruttó ár: 26 363 Ft
1060108

OVENTROP "Hydrocontrol VTR" statikus beszabályozó szelep, DN25, PN25, kvs=8,899.  A szelepház és a fejrész vörösöntvényből, a PTFE ("teflon") tömítésű szeleptányér és a szeleptengely horganykiválás-mentes sárgarézből készül. Belsőmenetes kivitelben, mérőszelepek nélkül, G1/4 menetes vakdugóval lezárt furatokkal. Nem agresszív és nem veszélyes folyadékokhoz. Központi fűtő-/ hűtőberendezések víz- és/vagy VDI 2035 szerinti víz-glikol keverék hőhordozóihoz. Alkalmazási hőmérséklet-tartomány: -20 ... +150 [°C]. Funkciók: elzárás, előbeállítás, vétlen elállítás elleni védelem. A zárási-nyitási műveletek során az előbeállítás értéke megőrződik. Megkönnyíti a beépítést és a karbantartást, hogy minden kezelőszerv és csatlakozó egyetlen síkban, a szelep ugyanazon oldalára elhelyezett.

Készletezett termékek
bruttó ár: 33 183 Ft
1060110

OVENTROP "Hydrocontrol VTR" statikus beszabályozó szelep, DN32, PN25, kvs=19,45.  A szelepház és a fejrész vörösöntvényből, a PTFE ("teflon") tömítésű szeleptányér és a szeleptengely horganykiválás-mentes sárgarézből készül. Belsőmenetes kivitelben, mérőszelepek nélkül, G1/4 menetes vakdugóval lezárt furatokkal. Nem agresszív és nem veszélyes folyadékokhoz. Központi fűtő-/ hűtőberendezések víz- és/vagy VDI 2035 szerinti víz-glikol keverék hőhordozóihoz. Alkalmazási hőmérséklet-tartomány: -20 ... +150 [°C]. Funkciók: elzárás, előbeállítás, vétlen elállítás elleni védelem. A zárási-nyitási műveletek során az előbeállítás értéke megőrződik. Megkönnyíti a beépítést és a karbantartást, hogy minden kezelőszerv és csatlakozó egyetlen síkban, a szelep ugyanazon oldalára elhelyezett.

Készletezett termékek
bruttó ár: 44 721 Ft
1060112

OVENTROP "Hydrocontrol VTR" statikus beszabályozó szelep, DN40, PN25, kvs=27,51.  A szelepház és a fejrész vörösöntvényből, a PTFE ("teflon") tömítésű szeleptányér és a szeleptengely horganykiválás-mentes sárgarézből készül. Belsőmenetes kivitelben, mérőszelepek nélkül, G1/4 menetes vakdugóval lezárt furatokkal. Nem agresszív és nem veszélyes folyadékokhoz. Központi fűtő-/ hűtőberendezések víz- és/vagy VDI 2035 szerinti víz-glikol keverék hőhordozóihoz. Alkalmazási hőmérséklet-tartomány: -20 ... +150 [°C]. Funkciók: elzárás, előbeállítás, vétlen elállítás elleni védelem. A zárási-nyitási műveletek során az előbeállítás értéke megőrződik. Megkönnyíti a beépítést és a karbantartást, hogy minden kezelőszerv és csatlakozó egyetlen síkban, a szelep ugyanazon oldalára elhelyezett.

Készletezett termékek
bruttó ár: 57 010 Ft
1060116

OVENTROP "Hydrocontrol VTR" statikus beszabályozó szelep, DN50, PN25, kvs=38,78.  A szelepház és a fejrész vörösöntvényből, a PTFE ("teflon") tömítésű szeleptányér és a szeleptengely horganykiválás-mentes sárgarézből készül. Belsőmenetes kivitelben, mérőszelepek nélkül, G1/4 menetes vakdugóval lezárt furatokkal. Nem agresszív és nem veszélyes folyadékokhoz. Központi fűtő-/ hűtőberendezések víz- és/vagy VDI 2035 szerinti víz-glikol keverék hőhordozóihoz. Alkalmazási hőmérséklet-tartomány: -20 ... +150 [°C]. Funkciók: elzárás, előbeállítás, vétlen elállítás elleni védelem. A zárási-nyitási műveletek során az előbeállítás értéke megőrződik. Megkönnyíti a beépítést és a karbantartást, hogy minden kezelőszerv és csatlakozó egyetlen síkban, a szelep ugyanazon oldalára elhelyezett.

Készletezett termékek
bruttó ár: 81 079 Ft
1060120

OVENTROP "Hydrocontrol VTR" statikus beszabályozó szelep, DN65, PN16, kvs=50,00.  A szelepház és a fejrész vörösöntvényből, a PTFE ("teflon") tömítésű szeleptányér és a szeleptengely horganykiválás-mentes sárgarézből készül. Belsőmenetes kivitelben, mérőszelepek nélkül, G1/4 menetes vakdugóval lezárt furatokkal. Nem agresszív és nem veszélyes folyadékokhoz. Központi fűtő-/ hűtőberendezések víz- és/vagy VDI 2035 szerinti víz-glikol keverék hőhordozóihoz. Alkalmazási hőmérséklet-tartomány: -20 ... +150 [°C]. Funkciók: elzárás, előbeállítás, vétlen elállítás elleni védelem. A zárási-nyitási műveletek során az előbeállítás értéke megőrződik. Megkönnyíti a beépítést és a karbantartást, hogy minden kezelőszerv és csatlakozó egyetlen síkban, a szelep ugyanazon oldalára elhelyezett.

bruttó ár: 170 652 Ft
8termék 18
Szűrés
Ár
 (Ft)
24 806 Ft - 170 653 Ft
Készletezett termék
Termék státusza